Fliseryds IF

Referat: Långemåla IF - Fliseryds IF

Derbyspel

Dags för årets första derby emot Fliseryd. Det är det laget som ligger närmast avståndsmässigt. Spel och målmässigt ligger dom fortfarade långt före tyvärr.

Egentligen så kanske man ska säga att vi ändå skötte det rätt så bra. Första halvleken kämpade många med att försvara linjerna och se till att motståndarna inte kom upp allf för långt i banan allt för ofta.
Vi satsade på att se till att hålla defensiven bra, vilket vi stundtals har lyckats med i träningsmatcherna (som egentligen var smålandscupen).

Vi är fortfarand lite tama framåt, och det ska väl inte sägas att vi hade så värst många avslut på mål denna matchen heller. Vi hade väl inte heller någon riktigt klar målchans, utan dessa lyckades vi inte få till alls.

0-0 efter första halvlek kändes ändå som om det var rimligt. Visst, Fliseryd hade mycket boll och många avslut utan att det blev väldigt farligt heller.

Att det till slut rann in några mål var väl nästan att räkna med eftersom motståndet hade fortsatt tryck framåt hela resterande delen av matchen.
Vi stack upp några gånger och fick till några inlägg och något enstaka skott på mål.

Helt klart en rättvis seger för Fliseryd.